27.12.2022

Šola se je predstavila

Da, predstavila se je v Ankaranu, v prireditvenem šotoru. 

Učenci naše šole so vsem prisotnim popestrili popoldan na sicer vremensko turobno sredo, 21. 12. 2022, 

Nastopili so učenci, ki veselo pojejo v pevskem zboru, ki ga uglašuje učitelj Igor Smolnik. Prav tako so zapeli učenci pevskega zbora, ki na naši šoli prepeva v jeziku, ki ga odlično obvlada učiteljica Anja Zalar. Zaplesale so učenke plesnega studia Dansis, ki z vsakim korakom sledijo trenerki plesa Tadeji Jerebica ter plesni navdušenci iz 4. in 5. razreda, ki so pripravili ples skupaj z učiteljicama Edito Logar in Marušo Mežnarič. Prisluhnili smo lahko tudi recitatorjem iz 3. razreda. Ob odru je zanje držala pesti učiteljica Mojca Srpčič. Videli smo nekaj kratkih gledaliških prizorov, ki so jih odigrali učenci gledališkega krožka. 

Celotno prireditev sta povezovali učenki, ki sta prav tako vključeni v gledališki krožek, pod vodstvom mentorice Valentina Šukljan. Zelo veseli smo bili nastopa Nike, ki je zapela pesem v ukrajinščini, na klaviaturah pa jo je spremljal njen oče.

Ob vsem tem nas je ravnateljica šole, gospa Željka Adamčič, pozdravila s pesmijo, ki govori o željah.

Vse želje nastopajočih so se združile v prijeten popoldan v upanju, da smo vas z našim nastopom razveselili ter obogatili decembrsko dogajanje v Ankaranu.

Fotogalerija