25.09.2024

Predstavitve poklicev - online

Na spodnjih povezavah si lahko brezplačno ogledate poklicne orientacije za učence osnovnih šol.

Na spletni strani https://pro-mind.si/pro-mind-junior/ so že odprte prijave za prva dva poklica. Vsi, ki jih zanima najavljen poklic, v tabeli preprosto kliknejo na PRIJAVA. Ob prijavi lahko napišejo vsa vprašanja, ki jih zanimajo in na predstavitvi bomo poskušali na ta vprašanja odgovoriti (odgovori na vprašanja učencev so tudi osrednji del vseh predstavitev). Samo prijavljeni bodo dobili povezavo, ki bo poslana približno 2 uri pred predstavitvijo (okoli 17:00).

Prva predstavitev bo tako v četrtek, 3.10.2024 ob 19:00 uri (FIZIOTERAPEVT), takoj v petek, 4.10.2024 pa že sledi naslednja (OSEBNI TRENER)

Predstavitve potekajo v živo, udeležencem pa se ni potrebno izpostavljati s kamero (lastna odločitev). Med predstavitvijo lahko učenci napišejo dodatna vprašanja v pogovorno okno, vendar bomo na ta vprašanja odgovorili po koncu v naprej postavljenih vprašanj. Enkrat tedensko - vsak ponedeljek vam bo do 09:00 poslan tedenski napovednik (prvi je že v priponki). Vsi napovedniki pa bodo objavljeni tudi na instagramu: Pro-MIND

Dodatne informacije na http://www.pro-mind.si/