31.08.2024

Ob začetku novega šolskega leta

Dragi učenci in spoštovani starši,


zopet je pred nami začetek novega šolskega leta, polnega izzivov, novih priložnosti in veselih trenutkov. Poletni dnevi so se počasi poslovili, šola pa na široko odpira svoja vrata, pripravljena, da Vas sprejme v svoj objem znanja, prijateljstva in rasti.

Učencem želim, da bi se vsak dan z navdušenjem podajali na potovanje učenja, odkrivanja novih znanj in razvijanja svojih talentov. Dragi učenci, naj vas radovednost vodi do uspehov in dosežkov, ki jih boste z veseljem delili s svojimi prijatelji in učitelji.

Staršem pa želim obilo potrpežljivosti, podpore in ponosa na Vaše otroke. Vaša vloga je neprecenljiva, ste temelj na katerem otroci gradijo svojo samozavest in ljubezen do učenja.

Za boljšo informiranost smo poskrbeli tako, da smo na spletno stran postavili Vodnik za starše in učence, ki se nahaja v desnem kotu zgoraj.

V ponedeljek, 9. septembra pa se vidimo na 1. roditeljskem sestanku.

Do takrat pa Vas prosim, da pregledate, če ima Vaš otrok vse potrebščine, ustrezne copate in če kosi v šoli in je imetnik modrega žetona za prijavo na kosilo (žeton imajo vsi, ki kosijo v šoli- učenci od 4. do 9. r.), da ga ima v šoli obvezno vsak dan, saj tako učinkovito povezujemo kuhinjo z računovodstvom, ki opravlja obračun.

Skupaj stopajmo po poti novega šolskega leta z vedrino, odprtostjo in pogumom. Naj bo to leto polno lepih trenutkov, novih izkušenj in dosežkov, na katere bomo lahko ponosni.

Srečno in uspešno šolsko leto Vam želim!


Željka Adamčič, ravnateljica OŠV Ankaran