05.09.2021

Hiša eksperimentov

Spoštovani!

 

Mi se ne damo!

Prvi vseslovenski center znanosti Hiša eksperimentov prireja že 12. Znanstival.

Vsi, ki ste radovedni, lepo vabljeni na Znanstival, ki ga v Ljubljani desetega in enajstega septembra organizira Hiša eksperimentov. 

Radovedni - ne zamudite dogodkov, ki se bodo odvijali 10. in 11. septembra po trgih in ulicah Ljubljane ter v Hiši eksperimentov - našem nano centru znanosti po velikosti, a mega centru po prisrčnosti in originalnosti.

 Oglejte si interaktivni program Znanstivala, kjer najdete kje in kdaj se bodo odvijali znanstveni šovi, 2 dnevna pop-up razstava Optične iluzije ter Vrt eksperimentov – predstavilo se bo 27 institucij s področja promocije izobraževanja. Našli boste tudi različne delavnice, pa DRZNE eksperimente, iskali boste zaklad in še veliko več.

 

Od 9. do 16. septembra ste vabljeni tudi na 10 dnevno razstavo Opolnomočnice v Desni atrij Mestne Hiše. Razstavo bodo sestavljali znanstveni stripi avtorja Boža Kosa  ter mobilni eksperimenti, s katerimi potujemo po Sloveniji. 

 

Priporočamo večkratni ogled razstave, saj se bodo eksperimenti v času razstave menjavali.  

 

Vstop brezplačen!

 

Zaradi epidemioloških razmer bo število obiskovalcev omejeno. Za šolske skupine je potrebna rezervacija na 01 300 6888 – Andreja.

 


 Lepo vabljeni, da se udeležite naših dogodkov.

Dodatne informacije:
 Miha Kos ali Borut Likar, tel 01 300 6888, @: info@he.si