18.03.2020

DODATNA STROKOVNA POMOČ IN SVETOVANJE

Dodatna strokovna pomoč in svetovanje - DSP

Individualna in skupinska učna pomoč - ISP

Dodatna strokovna pomoč za tujce - DSP


Spoštovani učenci in njihovi starši! 

Vsi se zavedamo težavnosti trenutne situacije. Zato vam najprej želim čim več odpornosti, obilico zdravja in vse dobro v času, ko smo doma, s svojimi bližnjimi in dragimi osebami. Poskrbimo za naše in njihovo dobro. 

Vsem nam pa želim, da se čim hitreje zdravi in srečni vrnemo varno v šolo.

V naslednjih dneh bomo delali na daljavo. Sproti vam bomo učiteljice DSP (Katja Matahlija, Mateja Rejc in Ivana Milič) na spletno stran šole dodajale učne vsebine, različne vaje in naloge, didaktične igre, ideje, navodila, itd.

Ključna bo organizacija časa in dela doma, zato vam staršem predlagam, da z otroki en dan prej načrtujete, kako bo potekal naslednji dan. Morda bi vam bolj ustrezalo, da šolsko delo prestavite na popoldan, ali pa si ga razdelite med dopoldan in popoldan. Za lažjo določitev trajanja šolskega dela en dan prej preletite, kaj mora otrok naslednji dan narediti. Predlagam, da naredite urnik, ki ga lahko načrtujete skupaj z otrokom, ki se ga naj otrok drži.Pri načrtovanju sem vam seveda tudi v pomoč, lahko mi pišete (katja.matahlija@osv-ankaran.si). Vesela bom vašega elektronskega sporočila. Prav tako, če otrok česa ne bo razumel in mu tudi vi ne boste utegnili ali znali pomagati, sem vam na voljo.

Dragi učenci, vsak dan BERITE, RIŠITE, BARVAJTE, USTVARJATE, IZDELUJTE in seveda, doma POMAGAJTE PRI DOMAČIH HIŠNIH OPRAVILIH. 


Za vsakršno pomoč sem na voljo.

Ne želim vam nalagati dodatnega dela, želim vam biti bolj v oporo in pomoč, ko in če me boste potrebovali.



Srečno in zdravo!


Katja Matahlija, inkluzivna pedagoginja