torek, 02. julij 2019

ZAKLJUČNA PRIREDITEV

V četrtek, 13. 6. 2019, je v telovadnici osnovne šole potekala prireditev ob zaključku šolskega leta za otroke in odrasle iz vrtca.


Vse zbrane je najprej ob originalnih melodijah v družbi Mateja in Matjaža pozdravila Valentina. 


Po predvajani himni OŠV Ankaran in kratki projekciji fotografij so prisotnim namenili nekaj besed župan, g. Gregor Strmčnik, ravnateljica zavoda ga. Željka Ličan Adamčič ter pomočnica ravnateljice, ga. Kristina Twrdy.


Prvi so oder v plesnih ritmih zasedli najstarejši otroci, ki so s pomočjo Čukov ter Zorice in Tadeje prepotovali svet, kasneje pa so se prelevili v ribiče, saj jih je pot zlakotnila. 


Ko so se najedli in poslovili, so na oder najmlajše povabili. Školjke z Ljubico, Ingrid in Katjo so rock'n'roll zaplesale in celo dvorano nasmejale.


Potem pa po mehiško so zvezdice vstopile – s Suzano in Melito s sombreri in ponči oder napolnile.


Ježki so bodice v igralnici skrili in se v perje oblekli. Na odru so z Alenko in Nevenko po kokošje zaplesali.


Rakci so z Matejem in Franko eno po istrsko “zakantali” in se spraševali, kaj bi za zajtrk, kosilo in večerjo pojedli.


Tudi želvice s Karin in Saro so bile radovedne in so se kar z vlakom odpravile okrog sveta. Veliko so se naučile.


Potem pa ribe s Teodoro in Mojco – ali kar zidarji – so s pesmijo pokazale, da je prijateljstvo potrebno graditi in se zanj potruditi – se splača.


Za konec je z odra zazvenela himna minimaturantov – zapeli so jo otroci, ki se poslavljajo od vrtca. Ravnateljica jim je podelila diplome, tako da se lahko začnejo pripravljati na šolske klopi - seveda po zasluženih počitnicah.


Druženje smo zaključili v vrtcu – vsaka skupina se je po svoje pozabavala in poslovila ter si zaželela lepe počitniške dni.


Hvala!

Fotogalerija